месечен хороскоп

 

Табела 1. 
поволен е за родените
16 ДЕК 1949 до 12 ФЕБ 1950
12 ФЕБ 1950 до 14 АПР 1950
16 СЕП 1950 до 30 НОВ 1950
4 АПР 1961 до 17 ЈУЛ 1961
26 НОВ 1961 до 27 ЈАН 1962
27 ЈАН 1962 до 25 МАР 1962
12 МАР 1973 до 1 СЕП 1973
25 OКT 1973 до 11 ЈАН 1974
11 ЈАН 1974 до 9 МАР 1974
22 ФЕБ 1985 до 26 ДЕК 1985
26 ДЕК 1985 до 22 ФЕБ 1986
 
Благо поволен за родените во зима: 1961-1962,1973-1974,1985-1986
Корисно е во октомври и ноември активно и решително да настапат, за да дојдат до посакуваната цел на деловно или емотивно поле. Доколку се појави успех, треба да купат предмет од природен материјал што ги асоцира на успехот и да го постават на видно место.
 
табела2
Треба да избегнуваат непромисленост: 24 авг 1950 до 10сеп 1951, 4 окт 1979 до 14мај 1980, 1јуни 1980 до 21окт 1980, 9 мај 1981 до 1 јули 1981
не е поволен: треба да се припазат од донесување радикални одлуки, внимателно да инвестираат пари, да не раскинуваат врска без да се консултираат, да ги завршат порано обврските, особено да внимаваат на здравствено поле или во движењето во сообраќај. Доколку се вознемирени, треба да го исчистат просторот од непотребни работи, особено во северо-источен и западен правец. 
 
Неутрална група
Преостанатите родени, кои не се споменати во табелите 1 и 2, се во неутралната група.Тие нека го најдат и прочитаат само знакот од табела 1, и притоа нека ја користат сопствената интуиција. Кај нив хороскопот е со избалансирана енергија.

 

За да го прочитате Вашиот месечен хороскоп потребно е да го го знаете Вашиот знак по индиска астрологија.Доколку не го знаете кликнете на линкот поврзете се со Симеон и на местото Корисничко име внесете го Вашиот ден месец,година и сат на раѓање одвоено со запирка

пример за 1декември 2009 во 12:30 минути Скопје

треба да биде напишано

1,декември,2009,12:30,Скопје

Напишете дали сакате да добивате содржини од нашиот сајт со предвидувања,неделен,месечен хороскоп итн по мејл .

Ви посакуваме успех во користењето на услугите кои ги нуди АсВедик ,а кои ги потготвува познатиот Македонски астролог Симеон Атанасоски.