Повторно проблематична недела

Повторно планетниот распоред,неповолно влијае на меѓу точките на планетните дистанци марс и сатурн од една страна и јупитер од друга.Брзите планети во случајов не се споменати ,бидејќи нивното влијание е очигледно нагласено.Наредниов периодот до 23 август 2009, а пред се деновите од 18 август 2009 па до 23август2009 е неповолен и се советува да се внимава во секаков вид на сообраќај,да се избегнуваат метежи,па и да се тргне пред и по овие денови.Треба да се нагласи дека ова влијание не е кај сите хороскопски знаци,па доколку припаѓате на црвената споменатата група во двомесечниот хороскоп се советува претпазливост.

соларна еклипса

Ваквиот распоред е неповолен за некои региони во светот триаголникот индија,кина потег јапан пред се заради помрачувањето кое се случи на 22јул2009 и во наредниве денови можно е раздвижување тектониката на овој триаголник.Грција-иран-турција,мексико-средна америка,е втората група.Каде ќе биде точната резултанта на сили не е предмет на овој пост,туку пред се е насочен да се избегнат неповолните денови.Значи во деновите 18 август 2009 па до 23август2009 припазете се од нервозни,испади бидете внимателни во ракување со опасен алат или доколку имате опасно хоби повнимателно.