во подготовка за Натална карта на кандидатот од Детроит

 Председателските избори во САД 2012 повод за компаративна анализа Обама(Obama)-Ромни(Romney)Податоците на актуелниот председател Барак Обама и неговиот противкандидат се превземени од интернет и прашање е на нивната веродостојност.Mitt Romney ,12/03/1947, време 09:51:00 зона 5.00 место Detroit MI USA

првична натална мапа во сидерален зодијак нирајана
 
natal-chart-mitt-romney