хороскоп дневен хороскоп неделен хороскоп годишен хороскоп

Како до успех во 2017 Повелете да нарачате изработка на годишна натална карта од Симеон Атанасоски за 2017 изработена по индиска метода.Добивате одговор и насоки на прашања поврзани со Вашата личност и со моменталните Ваши преокупации. Одберете за кој тип на натална карта сте заинтересирани ,а потоа порачката пратете ја по меил на адресатаастролог симеон атанасоски мејл адреса  atan (@) t-home (дот)mk Ќе ви се одговори во најскоро време. Доколку евентуално имате проблем со повратен одговор, јавете се на тел:02 3060382 Постои можност порачаната натална карта да се добие и преку интернет(Skype),доколку сте надвор од Скопје или се јавувате надвор од границите на Република Македонија.

 

наскоро бесплатен кус осврт за секој хороскопски знак за 2017 за претплатниците на АС-ВЕДИК

Comments

Хороскопска анализа за 2015

Хороскопската анализа за Вашиот знак година 2015 е подготвена.Јавете се по меил или телефон и извршете порачка.

познатиот ведски астролог од Македонија годишна анализа хороскоп на златна основа

Што можете да очекувате во 2018 преку наталната карта?

Индиски хороскоп  Вашата натална карта за 2018 година.Можности за успех кој треба да се искористат во дадени периоди(денови).Квалитетна анализа на Вашиот зодијачки знак за 2018 ,во комбинација со совет за подобрување на просторот за живеење.Ведската астрологија користи знаење од науката за просторот односно живеењето и како истото допринесува на Вашата среќа.Поволна боја која одговара на годишно ниво и во целиот живот се дел од советите кои допринесуваат за Ваш успех.Поставеноста на мебел во дневната соба,креветот за спиење во насока на магнетните правци ,како и отклонување на блокираните магнетни сили или заштита од нив.