хороскоп дневен хороскоп неделен хороскоп годишен хороскоп

Како до успех во 2017 Повелете да нарачате изработка на годишна натална карта од Симеон Атанасоски за 2017 изработена по индиска метода.Добивате одговор и насоки на прашања поврзани со Вашата личност и со моменталните Ваши преокупации. Одберете за кој тип на натална карта сте заинтересирани ,а потоа порачката пратете ја по меил на адресатаастролог симеон атанасоски мејл адреса  atan (@) t-home (дот)mk Ќе ви се одговори во најскоро време. Доколку евентуално имате проблем со повратен одговор, јавете се на тел:02 3060382 Постои можност порачаната натална карта да се добие и преку интернет(Skype),доколку сте надвор од Скопје или се јавувате надвор од границите на Република Македонија.

 

наскоро бесплатен кус осврт за секој хороскопски знак за 2017 за претплатниците на АС-ВЕДИК

Comments

Хороскопска анализа за 2015

Хороскопската анализа за Вашиот знак година 2015 е подготвена.Јавете се по меил или телефон и извршете порачка.

познатиот ведски астролог од Македонија годишна анализа хороскоп на златна основа