Кралското семејство во Англија нивните натални карти

Кралското семејство од Англија со години е во фокусот на светското внимание ,а посебно после трагичната смрт vo 1996 на Леди Спенсер Дијана ,која несреќно го загуби животот во сообраќајна несреќа во Париз, Франција. Јавноста со зголемен интерес ги прати настаните, поврзани со ова семејство , а посебно по бракот на синот на Дијана и Чарлс принцот Вилијам со Катерина Мидлтон во 2011 и раѓањето на нивниот син принцот Џорџ.Следеше и доаѓање на свет (беше предвидувано во наталната на принцот Џорџ) на принцезата Шарлот второто нивно дете , а јавноста во Англија и дел од светот е во очекување за третото дете на Кејт и Вилијам ,кое треба да има сонце егзалтирано во знакот на Овен(Меша) - најави се во „секој момент“. Скоро истовремено течат припремите и за закажаната свадба на помладиот син на Дијана и Чарлс ,принцот Хенри,а таблоидите цело време извесуваат за љубовната врска помеѓу со глумицата Меган Маркл од САД .Меган е позната по улогата како адвокатка во филмската ТВ серија „Suits“ започната во годината на свадбата на Кејт и Вилијам(2011).Нивната свадба е закажана за 19 мај 2018 .  

 

куќа Виндзор 

Кралицата Елизабета втора

Принцот Филип

Принцеза Ана

Принц Ендрју 

Принц Едвард

Принцот Чарлс

Камила Паркер 

Лејди Дијана Спенсер

принц Вилијам

Катерина Мидлтон

принц Хенри

принц Луис Артур Чарлс (Louis Arthur Charles)

Шарлот Елизабет Дајана (Charlotte Elizabeth Diana) 

Џорџ Александар Луис

палата кенсигтон во Англија фасада од влезот

 

Comments

Предвидено пред три години раѓањето на помал брат од наталот

23/4/2018 во 11:01 BST

место болница Света Марија (st Mary hospital)

Лондон

Пред скоро три години (мај 2015) се даде предвидување дека по раѓањето на принцезата Шарлот , уште една бременост на кралската двојка и раѓање на третто дете.Денес оваа вест е потврдена со јавното објавување за раѓање на помал брат на принцезата Шарлот и принцот Џорџ од кралското англиско семејство.ББЦ јавува дека војводата бил присутен кога се родил неговиот син кој „пристигнал“ во 11:01 часот ,по БСТ (британско стандардно време) .Новиот  член на кралското семејство е роден со Лагна-подзнак Карка или Рак ,каде е сместена месечината.Две грахи Месечина и Венера во свое седиште ,додека Сонцето е кралски егзалтирано.

цитирам дел од објавената натална карта на принцезата каде е дадено ова предвидување во мај 2015 пред скоро три години. 

доказ линк од наталната карта на принцезата Шарлот

„ Во д3 картата на брат-сестра, јасна е позицијата на карака за брат куџа(марс) , кој е сместен во 3 поле и покажува имање на брат или помал брат(иднина) , но јасна е позицијата на силно поставеното сонце во Лав(Симба) кој дава претпоставка дека малата принцеза  има постар брат,бидејќи сонцето е машка планета сместена во машка позиција(Лав) .Јасно е дека нејзиниот брат има силна харизма и афирмативна популарност,заради Сонцето кое е карака за слава , а во лав ова е школски пример.“

цитирано предвидување за раѓање брат од наталната на Шарлот