Катица Јанева прв специјален јавен обвинител

Катица Јанева
09 фебруари 1965
/податок од јавните гласила/
 
Триото Сонце,Меркур венера во Јарец дава упорна,конзервативна,комбинација на спорост и брзина на одлуки, лојална на своите уверувања.
Планетата мандатор со правдата Сатурн , е во сопствениот знак на Кумба(водолија) и ја истакнува нејзината решителност на долг рок и посветеност во сопствените идеали на правда.Сатурн и во д9 е во јарец , па оттука силно влијае на триото сонце меркур и венера.Кармичките јазли во нејзиниот натал се во Бик (раху) ,односно во Скорпија(кету), па оската финансии бик и проневера и моќ е силно потикната не само на личен план ,туку и пошироко за целата Македонска јавност.
 
Непопустливоста во нејзиниот карактерот преку знакот јарец , ќе се тестира во периодот ноември декември и пред се околу деновите 12 ноември 2015 и неделата после 22 ноември 2015.Во овој период може да очекуваме храбри потези ,но и нејзина изјава која може погрешно да се протолкува .катица јанева специјален обвинител во црна тога
Декември заради сатурновото присуство во 8 поле на картата на Република Македонија,може да се очекуваат притисоци од лица со финансиска моќ(8 поле) ,но и пасивни закани.
 
Посебно незгоден период е :
10-11 декември 2015 период кој се истакнува со неповолност во нејзината работа и треба да се одбегне тогаш да се темпираат изјави или инструкции кон својот тим.Воедно оваа е неповолен период за нејзе ,а со нејзина изјава јавноста ќе прибира „политички лајкови“ за и против предлозите , а медиумите ќе работат прекувремено.
Овој период новинарите , ќе известуваат за топ вести околу аферите од изминатиот период , но и подигања на обвиненија кои ќе ја разбрануваат јавноста во Република Македонија.Воедно овие денови се сложени во нејзината работа и треба да внимава на тајмингот ,кога се пласираат информациите во јавноста.
 
околу 10 декември 2015 предстои неповолен период за Катица Јанева и извесен е силен притисок врз нејзината работа.
 
Овој астро брифинг не може да се „пополни“ со повеќе предвидувања ,бидејќи не се знае ни датумот дали е точен, новинарите срамежливо пишуваа за нејзиното родно место, а го немаме и времето часот и минутот за да може да се провери датумот на раѓање(дали е точен).
Затоа овие предвидување треба да се третираат повеќе информативно и преданалитички ,отколку како целосно предвидување.