Работно место со лаптоп во авион

Курт фон Badinski, машински инженер и ко-основач на технолошка компанија во Сан Франциско , патува шест часа дневно од Сан Франциско до Лос Анџелес. Пет дена во неделата, патува рано наутро околу 5 ( 10-15-минути возење до аеродромот во Бурбенк), за сат и пол поминати во воздухот до Оукланд (околу 568km)северо западно. Работно време од 08:30 до 17:00 , па повторно на аеродром за да не го пропушти авионскиот лет за дома во 19 часот и 15 минути, ...па околу 21 часот е во Бурбенк. Понекојпат тргнува со сончево утро од Лос Анџелес ,но во Сан Франциско го дочекува , ладно студено понекојпат и магливо време.Самиот признава ,дека бил неподготвен во почетокот за овие временски промени. Фон Badinski плаќа месечна карта од 2300$ ,за да добие колку сака летови за враќање од Бурбенк во Оукленд.патување сеој ден авионска рута лос анџелес сан франциско

Неговата работна „канцеларија“ делумно е сместена во „воздух“ , доколку се пресмета дека секој ден поминува, најмалку 3 сати во летање. Затоа го користи времето при патување ,со неговиот лаптоп кој е вмрежен со негови колеги и соработници ,старт уп фирми и капиталисти кои се спремни на вложување и соработка со него , додека патува во авионот.

Неговиот хороскопски знак сонце близу варготама Овен исто и за месечината во Бик ,па и неговата Д10 карта овие две грахи се на исто место.Атма карака меркур,аматја карака Сатурн или јазел и во д1,д9 и д10 сместени во двојни знаци(Стрелец и Риби).Гуру е во Риби во Д10.Можеби неговото невообичаено работно време се должи на аматја караката сместена во полињата со кои владее јупитер -кој е карака за патување и престој во воздух-етер.