хороскоп водолија

 ВОДОЛИЈА(13. 2 - 13. 3) Јупитер за 2 месеца навлегува во полето на вашиот знак, па се очекува плоден период и материјален напредок. Но, за да дојдете до поголем успех не е доволно само ова влијание, туку треба да умеете да ги искористите можностите кои ќе се појават. Затоа, не одбегнувајте соработка, направете подобар распоред на своите активности и не губете време на ситни задоволства. На овој начин успехот ќе биде, скоро сигурен. Евентуално, неповолен аспект се ситните нервози со семејството во периодот по 14 и 25. Совет: Станувајте порано!