знак Овен и Бик,подзнак Бик- Хари и Меган добија син!

Меган и Хари добија син! кралско дете со круна и ук знаме      Кралската двојка Меган и Хари добиле син!
Спрема објавеното време лагна или (подзнак) е Бик(вришаба),Сонце егзалтирано во кралска позиција на релации во Овен и месечина егзалтирана со достоинство во Бик(Вришаба)
 
На официјалниот сајт 
3,260 кг тешко
двајцата загрлени хари и меган пред да се роди нивен син
„Нејзиното Кралско Височество Војвотката од Сасекс безбедно се породи со син на 05:26ч утринава.“ Хари (Војводата од Сасекс) бил присутен за време на раѓањето.
Покрај честитките од кралското семејство ,се истакнува и присуството на Дорија Рагленд(Мајката на Меган) , која со изјава дека е пресреќна од доаѓањето на нејзиниот прв внук.Нејзиниот татко (на Меган)не се спомнува во официјалната, среќна вест за семејството.
Ова е воведен текст ,во наредниов период ќе се подготви хороскопска анализа на новиот член на кралското семејство со повеќе детали за карактерните црти и неговата иднина.
Првично се забележуваат три т.н. тврдоглави знаци во зодијакот,двапати е Бик *подзнак и Месечина) ,додека Сонцето е во Овен.Само овие три астро компоненти ,ја нагласуваат упорната,конзервативна,интровертна,но на моменти заради овенот експлозивна природа ,а тоа подразбира подоста работа во воспитувањето  и подигањето на синот,за новите родители! Меган која е Рак(подзнак и Сонце) и Месечина во  Девица има условен склад и би требало заради Ракот да биде посветена и грижлива мајка. Хари е со нагласена огнена енергија,Овен и Лав и подзнак стрелец ,а тоа подразбира препуштање на Меган да води главен збор за дома,но тој за јавноста и надвор во однос на неговиот син.