осврт на предвидувањата за воздушни несреќи

Само за неколку дена имавме серија на авионски несреќи.Беше дадено предвидување на 6феб2009 од Симеон атанасоски , за најмалку 2 авионски падови во периодот од 8до13фебруари 2009 и беше советувано да се внимава при патување и доколку може да се избегнат овие неповолни планетарно аспекти.Само како илустрација на даденото предвидувања досега се објавени 10-тина авионски несреќи,од кои имаме 2 поголеми во Бафало и Сент Антонио -Бразил. Предвидувањата треба да се прифатат како совет за избор(доколку може се лета во друг период) и тука е функцијата на Ведската астрологија да предупреди и насочи.Македонските веб портали и електронски медиуми треба да прават разлика, на напишаните(препишаниите) хороскопи од некомпетентни лица кои немаат познавање за астрологијата и ведскиот астролог кој има мисија да донесе благосостојба во својата средина.

++хариомтатсат++

потврда на авионските несреќи

aviation-safety net

 Атанасоски Симеон