двомесечен хороскоп ноември декември 2009

 

 За попрецизна информација на двомесечниот хороскоп треба да го знаете Вашиот Ведски Хороскопски Знак.
Јупитер во поволна позиција за родените феб-мај,сеп-ное1950,јули1953-мај1954,авг57-сеп58,апр61-март62,мај65-мај66,69-сеп70,73-74,апр77-апр78,феб85-феб86,авг88-авг89,окт92-ноем93
 
Нека избегнувааат ризици родени авг1950-сеп1951,1953-54окт,1972,1979-јул1981,окт90-јуни1991
 Посебно за родените есен-зима
 
Денови од посебна важност околу 4-8,11,17-21 и 24ноември и 2,9,15-18 и 25 декември
 
овен: Вашиот владател планетата Марс е во полето на домот,а тоа подразбира Ваши планови за уредување на домот,едукацијата или сервис на превозното средство. Периодов е поволен за кусорочни кредити,позајмици или за решавање на потешкотии со законот.Во љубовта,следат искуства кои се на границата на флерт и паралелна врска.Можна е љубомора од партнерот-ката.
 
бик:Ноември е поволен за нови деловни познанства,кои ќе допринесат за деловен успех и договор пред самата нова година.Се советува да не се размислувате за промена на работата доколку резултатите се навестуваат за јан-април2010.Во љубовта успех кај помладите Бикови ,во деновите од посебна важност.Овие денови се неповолни за постарите(здравје) и се советува контрола на стомак-бубрези,панкреас,уринарен тракт.
 
близнаци: Ноември е поволен на емотивно поле и извесни се романтични прошетки и заљубеност со партнерот-ката.Родителите, кои се во неповолната група,нека припазат на своите блиски-можна е е загриженост или нервоза заради финансии,здравје на близок и нивните потреби.Последната недела на ноември и декември се поволени за нова работа,полагање,купување на имот и сл.
 
рак: Финансиското поле е во преден план во наредниве 2 месеци.можен е разговор договор и некое посредништво со лице родено надвор од Вашиот роден крај.Се советува соработка на деловно поле со странец,доколку го владеете неговиот мајчин јазик.Доколку сте со позитивен Јупитер следи успех и потпис на некаков важен документ.Во љубовта можна врска со помлада особа.
 
 
лав: Доколку во изминатиов период имавте потешкотии на деловен план, се советува да делувате претпазливо и да го сведете ризикот на најмала можна мера.Доколку се одложи некаков Важен проект за почеток на 2010,постои реална можност истиот да го договорите во Ваша полза.Вашата харизма при крајот на годината е во подем.Пазете се од љубовен триаголник.
 
 
девица: Полека делово се растеретувате од изминатиов период,но како да нема време за одмор и забава.Периодов што следи е поволен на финансиско поле и следи долго очекуван фин.прилив.Периодов е поволен и за семејните релации,па се советува да делувате потикнувачки,за да ги подобрите односитесо брат,сестра,родител.Во љубовта периодот е поволен околу 3 и21нов и 18,24 и по 30 дек.
           
 терезија :Поволен период да преиспитате некои Ваши одлуки на деловно,па и на емотивно поле,но се советува одмереност во упатување на негативните критики.Планетниот рапоред е поврзан Вашата состојба на Умствено поле,а тоа подразбира да не можете јасно да ги согледате поволните и неповолните состојби.Завршете ги обврските правовремено,и припремете се за убав декември пред се на емотивно поле.
 
скорпија: Сатурн е во полето на Вашите пријатели и извесна е промена или оддалечување од некој од нив.Како и да е,Вие сте во групата на нагласено емотивни
знаци и доколку размислувате негативно,се зголемуваат притисоците кои ги трпите од околината.Во месец ноември, не ризикувајте деловно или емотивно,а во декември брзо искористете ја можноста за финансиска зделка.Емотивен период по 1,10 и 26ное и 1,9,24 и28дек.
 
стрелец: Доколку во изминатиов период бележевте успех,можно е наредниве 2 месеци да бидете исцрпени како емотивно,така и физички.Совет:Дајте соодветна материјална жртва!Ситни подароци за Вашите најблиски ,ја намалуваат Ваквата неповолна состојба ,па се советува пријатно да ги изненадите,со мал подарок.Во љубовта ќе бидете пред дилема,со кого и каде за новогодишните празници. Поволно со близнаци,лав,и водолија
 
јарец: Многу значаен период за вашиот знак.Доколку подготвено реагирате на понудата за деловна соработка,следи успех и поволна финансиска завршница на 2009.Кога се напредува во работата,слични ефекти се и на емотивно поле,па извесен е успешен љубовен 2-месечен период.Ова е нагласено за родените со поволен Јупитер,а останатите,нека се консултираат доколку не им оди од рака со економист,психолог,астролог.
 
 водолија: Јупитер кој владее со Вашето 2-поле на финансиите следната година позитивно ќе делува на Вашата личност,па следи прашањето.„Која е причината за тоа?.“Зголемена е можноста за убава финансиска завршница и успех во јавниот живот(посебно доколку имате поволен јупитер).Декември е позитивен на деловно поле и се советува да имате резервна батерија за вашиот мобилен.Нагласени емоции околу 5,10,и 19ное и 3,7 и по 14дек.
 

риби:Финансиите може да ве загрижуваат во ноември,но доколку побарате подршка од блиски пријатели декември е позитивен и следи успешен завршеток на 2009.Марс,Јупитер и Венера ќе извршат силен притисок на љубовно поле,па доколку сте со позитивен Јупитер извесен е убав период и поинтимен однос со партнерот-ката.За останатите ,можни се ситни недоразбирања околу 14 и 26 ноември и 12и24дек.