Повторно атентат на свештеник

ЦНН место на пукање на свештеник ЊујоркОва е трет атентат на свештено лице , објавен на насловните страни на светските портали.За ова јавно се истакна на тв медиум при крај на 2015 , а иститот материјал со предвидувања беше објавен и на веб страната за астрологија AS VEDIC , како и на Facebook. Беше потенциран и периодот јули август 2016 , а последните известувања на ЦНН , се за од атентатот на свештеникот и неговиот помошник во Њујорк. цитирам „ Њујоршки имам и неговиот помошник се убиени на сред бел ден во саботата(13 август 2016 ), по завршување на молитвите во блиската џамија, соопшти полицијата.Двајцата беа застрелани во главата околу 1:50 часот во Ozone Park...“

цитат од предвидување декември 2015 за атентат на свештено лице јули август

моето предвидување дадено во декември 2015 јули-август атентат на свештено лице дадени денови 13 и 19 август 2016 ,а настанот се случува на 13 август 2016 извор ЦНН.

До крај на август можен е уште едно вакво насилие врз свештеник.Можно е да е има проблеми и Папата Френциско во последната недела од август ,пред се периодот после 28 август до 3 септември 2016.