Поплави по 20 години во Германија

Астролошки аспект за поплави пред 20 години и 2016
 
марс,јупитер сатурн кендра поле (квадрат) предизвикаа поплава со жртви во Германија.
Во 1994-95 јас објавив предвидување за поплави во Централна европа за даден период пролетт 1995 кое се потврди со поплави во поголемиот дел од Европа пред се централниот и северо западниот дел.
 
поплавите пред некој ден треба да се нотираат со повторување на „планетните квадрати“ на куџа,гуру шани.Овој аспект дејствуваше и пред 20 години и тогаш предизвикани штети и човечки загуби.
 
 
Повеќе медии во Европа ја проследијиа оваа вест за поплавите:
 
Најмалку четири лица загинаа, а голем број на повредени во поплавите предизвикани од силен дожд со грмотевици во јужниот дел на Германија.Се известува за несреќа на 13 годишно девојче предизвикана од удар на воз,додека се обидувала да се засолни од дождот под железнички мост.Дванаесетгодишното момче кое било заедно со девојчето не е повредено.
 
Покраината Баден-Виртемберг е најпогодена ,каде за еден час наврнал дожд колку што вообичаено паѓа за две недели, а во поедини делови од покраината ,наврнало и до 70 литри дожд на метар квадратен-извор Германскиот хидрометеоролошки завод.