SkopjeBMS

Simeon Atanasoski na Body Mind and Spirit Festival 2013

Тело Ум и Дух 2013(Bodi Mind and Spirit Festival) лого на Атанасоски Симеон  АС-Ведик ведска астрологија и Васту

Ведската Астрологија ќе биде присатна со воведен семинар,кој е замислен да продолжи во курс на основно и напредно ниво.Сите заинтересирани за предавањето закажано за 17:00часот на денот на отварање 27септември 2013,корисно е да пополнат апликација на линкот испод

Syndicate content