prashna

Прашна момент на поставување на прашање и добивање на одговор

 текстот за прашна е објавен 2003 во магазиниот ИНА

  

 Прашна --- Натална Карта

 

Џотиш –Ведска Астрологија

  

Се наоѓате пред животна дилема!?Ви се наметнуваат прашања што да превземете за да ја подобрите вашата кариера? Или,едностано не знаете што да правите на емотивно поле.

 Прашања во стилот:

 Дали ќе влезам во љубовна врска?

Кога ќе се омажам?

Syndicate content