fudbaler

Александар Васовски Скорпија Терезија

Александар Васовски  е роден под влијание на месечината во Скорпија или по индиски Вришчика ,додека среќната ѕвезда на раѓање е Џешта- чиј владател е Меркур. 
Џешта среќната ѕвезда на Александар
Syndicate content