foker 100

Настаните од 24 декември 2012 беа предвидени од Симеон Атанасоски во Република

1 предвидување За настаните во и пред собранието на РМ  на 24 декември 2012 не треба посебен коментар

2 предвидување  паѓање на 2 авиона во ист ден Фокер 100 и Антонов (25декември 2012)

потврда-за-предвидување-авионски-пад-24-декември-2012

Syndicate content