elena georgieva

натална карта на Елена Георгиева

објавено од Атанасоски Симеон 2003-2004

Елена Георгиева

elena-georgieva-foto-natalna-karta

Месечина Бик Сонце Риби Подзнак Рак

Џотиш –Индиска астрологија

Романтичност,Пожртвованост и Сензибилност!

Елена Георгиева е родена под влијание на месечината во Бик или по индиски Вришабха , додека среќната ѕвезда на раѓање е Рохини - чиј владател е Месечината.

Syndicate content