dobivanje dete

Предвидено раѓање на дете кај Ребека Јанковска

Ова е продолжетокот на натална карта познатата пејачка  Ребека Јанковска.Може да се забележи предвидувањето за добивање на дете и нагласен е зборот сигурно.Астро анализата е направена неколку години порано.
Следи вторио дел од нејзината натална карта.
Syndicate content