24 декември 2012

предвидени настани 24 декември 2012

Настаните од 24 декември 2012 припаѓаат на политичката историја на Република Македонија.Треба да се спомене но и потврди дека прв за овој ден извести неделникот Република,но не во политичкиот дел и коментарите на политичките аналитичари,туку преку астролошкото интервју со ведскиот астролог Симеон Атанасоски,во предвидувањата објавени по повод истекување на календарот на Мајите и т.н. крај на светот.

Syndicate content