фолк

Елена Петреска

Елена Петреска натална карта 
 
елена петреска натална карта риби рак терезија
 е родена под влијание на месечината во променливиот,интуитивен и воден хороскопски знак на Риби или по индиски Мина,додека среќната ѕвезда на раѓање е Ревати- чиј владател е Меркур.
Syndicate content