спортски коментатор

Југослав Костовски коментатор под меркурово влијание

Југослав Костовски
Меркур во спортско руво
Југослав Костовски е роден под влијание на месечината во Девица или по индиски Канија ,додека среќната ѕвезда на раѓање е Утара фалгуни- чиј владател е Сонцето.
Утара фалгуни среќната ѕвезда на Југослав 
 
Syndicate content