слаб земјотрес

Слаб земјотрес во околината на Скопје

Слаб земјотрес околу 3.1 степен по рихтер почувствуван источно од Скопје во близина на село Марино, спрема Европскиот центар за сеизмологија.Претходниот ден околу 18 часот беше почувствуван исто така слаб земјотрес со сила од 2.7 степени по рихтеровата скала. 

Syndicate content