предвидени поплави

Предвидена неповолност преку воден елемент Поплави

Предвидена поплава од Симеон
Реките Рајна  ,Меза(некаде Мас)  и Мозел(Moselle) ја поплавија Централна Европа во  1995
 
Пред пролета 1995 година Централна Европа беше поплавена.Македонскиот астролог Симеон Атанасоски за ова извести при крајот на 1994, заедно со десетина предвидувања за светот и за Република Македонија.Поплавите најмногу ги почувствуваа  Германија,Франција, Белгија и Холандија.
Syndicate content