порачка на хороскопска карта

астрологија во 2010

Што донесува 2010 година на астролошки план.Има ли подобрување на финансиската состојба во Македонија .Дали водолијата ќе ги прошири пријателите,терезијата ќе се заљуби,близнаците ќе патуваат или религиозно ќе се трансформираат.Можеби ќе имаат желба за нови почетоци во образованието или работата.Што се случува со шкорпијата,ракот,рибите.Дали огнените знаци Лав ,Овен и Стрелец ќе дојдат до осакуваниот успех.Од земјените знаци потешкотиите за девицата,а успех во финансиите за Јарецот и Бикот.Што ќе се случува во светот(непотполна анализа) и можни случувања на мунд

Syndicate content