натална карта по телефон

Натална карта од Симеон Атанасоски

За натална карта јавете се на телефон фиксен 02 3060382 и мобилен 078 310992 од 12 до17 часот.Можете да се јавите и по мејл на atan@t-home.mk

 

Syndicate content