кристина арнаудова

Кристина Арнаудова

 Кристина Арнаудова
Дајте и да ви ги чува парите!
кристина арнаудова знак подзнак и месечина во Девица е родена под влијание на месечината во Девица или по индиски Канија а среќната ѕвезда на раѓање е Утарафалгуни - чиј владател е Сонцето.Симболот  за оваа ѕвезда е КРЕВЕТ,а  психологијата и нејзиното влијание е поврзано со спо
Syndicate content