злато

Злато

На почеток на 2011 година во кусо обраќање на телевизија Алфа дадов предвидување за раст на цената на златото во есенскиот период септември-октомври 2011.Еве златото повторно во деновиве што следуваат, ќе биде шпекулативно котирано на берзите.Тоа се должи заради влијанието на планетата Марс во полето на Лав кој владее со Златото,а во аспект на 90 степени(квадрат),во однос на водениот фиксен хороскопски(зодијачки) знак на Скорпијата.

Syndicate content