деловен успех

Професија и зодијакот

 Професијата кај хороскопските знаци во зодијакот

Силно поставена планета во наталната карта и профеија

сонце-медецина,патник-трговија,комерција,фармација-лекови,полиција,политика,

,војска,политика-мин. за eкономија,шумарство,раководни професии -совет менаџмент

 

Syndicate content