дарко панчев

Дарко Панчев амбиција слава перфекција

Дарко Панчев е роден под влијание на месечината во кардиналниот,амбициозен и упорен знак на Јарец или по индиски Макара,додека среќната ѕвезда на раѓање е Утарашада- чиј владател е Сонцето.Сонцето како среќна Дарко Панчев  фудбалер Златна копачкаѕвезда е силно поставено во знакот на Лав и оттаму неговата популарност и слава. 
Амбиција,Слава ,Перфекција!
Syndicate content