глумица

ерин карплук

glumica_erin_karplukПознатата канадска глумица Ерин Карплук е родена со 4 планети во терезија(сонце,меркур,марс и најважно венера која е во сопственото седиште).Јупитер е во Рак(егзалт),додека Месечината е во директниот и брз Овен.Сепредвидува успех за 2013-2014 кога е транзит на Гуру во полето на Карка.Овој транзит се активира во леттото 2014

Syndicate content