гласање најдобар сајт

ASVEDIC во конкуренција за Сајт на годината гласање за 2014

Сајт на Годината

asvedic.com/  и оваа година е меѓу најдобрите 

Во тек е гласање за сајт на годината.Блогот ASVEDIC за астрологија и хороскоп и оваа година е во конкуренција на најдобрите во Македонија.Можете да гласате до 5 декември.Заокружете реден број 3 или побарајте во категорија најдобар блог на  Astrology and Horoscope -http://asvedic.com

линкот за гласање sajtnagodinata е:

Syndicate content