верица пандиловска

Верица Пандиловска Девица Овен Рак

Верица Пандилоска е родена под влијание на месечината во променливиот земјен знак на Девица или по индиски Канија,додека среќната ѕвезда на раѓање е Хаста - чиј владател е Месечината.Нејзинатата популарност се должи на Сонцето егзалтирано во Овен, кое е високо на  небото(10 поле- кое кореспондира со јавноста и дава слава!
Хаста среќната ѕвезда на Верица 
Syndicate content