популарни

Дарко Панчев амбиција слава перфекција

Дарко Панчев е роден под влијание на месечината во кардиналниот,амбициозен и упорен знак на Јарец или по индиски Макара,додека среќната ѕвезда на раѓање е Утарашада- чиј владател е Сонцето.Сонцето како среќна Дарко Панчев  фудбалер Златна копачкаѕвезда е силно поставено во знакот на Лав и оттаму неговата популарност и слава. 
Амбиција,Слава ,Перфекција!

Југослав Костовски коментатор под меркурово влијание

Југослав Костовски
Меркур во спортско руво
Југослав Костовски е роден под влијание на месечината во Девица или по индиски Канија ,додека среќната ѕвезда на раѓање е Утара фалгуни- чиј владател е Сонцето.
Утара фалгуни среќната ѕвезда на Југослав 
 

Бобан Бабунски фудбалер селектор

Бобан Бабунски Џотиш –Индиска астрологија Кардинален  представник  -да се биде прв!

Оливера Трајковска новинар

Оливера Трајковска
Оливера е родена под влијание на месечината во Терезија или по индиски Тула ,додека среќната ѕвезда на раѓање е Свати- чиј владател е Раху.Симболот  за оваа ѕвезда е млада ластегарка!
оливера трајковска дали беше предвидено напуштање на алфа тв
Свати среќната ѕвезда н

Александар Васовски Скорпија Терезија

Александар Васовски  е роден под влијание на месечината во Скорпија или по индиски Вришчика ,додека среќната ѕвезда на раѓање е Џешта- чиј владател е Меркур. 
Џешта среќната ѕвезда на Александар

Маријан Стојановски

 

Популарни лица

Популарни лица во Македонија и светот.Вашите предлози стравете ги во пребарај

Syndicate content