глумци

Драган Спасов Дац

драган-спасов-глумец-театарска-преставаДраган Спасов-Дац Независност,автентичност и перфекција!

Натална карта на актерот Дејан Лилиќ

 Дејан Лилиќ

 

Месечина Водолија

Сонце Терезија

Подзнак Рак

 

dejan_akter_direktor_mnt

  

Џотиш –Индиска астрологија

  

ерин карплук

glumica_erin_karplukПознатата канадска глумица Ерин Карплук е родена со 4 планети во терезија(сонце,меркур,марс и најважно венера која е во сопственото седиште).Јупитер е во Рак(егзалт),додека Месечината е во директниот и брз Овен.Сепредвидува успех за 2013-2014 кога е транзит на Гуру во полето на Карка.Овој транзит се активира во леттото 2014

Syndicate content