Simeon's blog

околу 2012-та година

Нострадамусовите наводно ново откриени предвидувања, koi наводно неговиот син ги поклонил на папата урбан 7 ,не сум имал време да ги проучам ,но по кусиот напис објавен на интернет страните можам да земам за право да ги коментирам.

Macedonian blog Vedic Astrology 23 Септември, 2006 - 06:32

сопствен блог

отворете си сопствен блог

Syndicate content