Simeon's blog

Уште неколку пожари во периодов

Објавеното предвидување за пожари се уште опоменува да се внимава до 3 септември годинава.Ова е серија на неколку пожари за кусо временски интервал.
 
Вчера во 14.10 часот во Битола на ул.„Индустриски пат“, во бараките на „Гранит“ (градежната фирма) , избил пожар во кујната-опожарена кујната и трпезаријата во површина од околу 200-300 метри квадратни.
 
Пожарот претпладне во околината на браната „Паљу

Да се внимава во наредниот период

Објавувањето на оваа веб страна и на мојот Facebook профил да се внимава во наредниот период од 29 август до 3 септември, се уште е актуелна.Овој неповолен период трае до 3 септември 2016 , па се советува во наредните денови на претпазливост.

Трет напад на свештеник во предвидуван период

Медан, Индонезија: Индонезиската полиција истражува осомничен за терористички напад од страна на напаѓач , кој се обидел со нож да атакува на еден свештеник за време на венчавка во неделната служба.Се испитува и неексплодирана ранец бомба,која најверојатно напаѓачот требал да ја активира на местото на настанот.За среќа немало сериозни повреди и жртви.
    Само свештеникот и напаѓачот се здобиле со полесни повреди.
-полицијата во градот Медан, северна Суматра-Индонезија има најголем муслиманско население во светот

Силен земјотрес во Централна Италија

Смртоносен земјотрес во Италија 6.2 по рихтер
Силен земјотрес утрово 3:36 со магнитуда околу 6.2 степени по Рихтер ,76 км југоисточно од Перуџа ,предизвикувајќи смртни последици за повеќе од 73 лица.Земјотресот бил плитко во земјата(околу 10 километри) , а се споредува со земјотресот во април 2009 која го погоди Аквила.Повеќето од загинатите лица биле од Acumoli ,каде првите известувања се за 3/4 уништени куќи.Многу луѓе се закопани под урнатините ,па неизвесен е бројот на загинати лица.
 

Предвидуван силен земјотрес на 13 август 2016

доказ за предвиден земјотрес точно во ден на 13 август 2016Уште еден предвиден земјотресен ден со силна магнитуда од 7.2 по Рихтер .Треба да се истакне дека точно е предвиден денот и силата , но не е дадена локацијата.Беше предвидуван 13 август 2016 и во истито ден светските портали па и кај нас се јавува за силно раздвижување во близина на Ванату и Нова Каледонија и кон западниот брег на Австралија.

Повторно атентат на свештеник

ЦНН место на пукање на свештеник ЊујоркОва е трет атентат на свештено лице , објавен на насловните страни на светските портали.За ова јавно се истакна на тв медиум при крај на 2015 , а иститот материјал со предвидувања беше објавен и на веб страната за астрологија AS VEDIC , како и на Facebook.

Силно невреме и поплава во Скопје

поплави 6 август 2016 македонија објавен денПериодот од 4-6 август 2016 , беше првпат соопштен на тв медиум (декември 2016), а потоа и објавен на веб и ФБ. Се потенцираше како еден од потешките денови во август и дека треба да се внимава .

Предвиден Атак на свештено лице

потврда текст со предвидување пред 7 месеци за атак на свештеник

Предвидувани проблеми во воздушен сообраќај

Пад на неколку мали авиони само за 2-3 дена ,судар на два Ф18 и пад на Сухој 27 близу Москва говори за неповолноста на авио сообраќајот.предвидувано авионски проблеми за 11 јуни 2016
Во второто предвидување за периодот околу 11 јуни 2016 се соопшти за проблеми во воздушниот сообраќај.
Само како потврда на оваа вест е за неколку паѓања на малечки авиони само во САД,.Како посебнозабележана вест е и за судар на два аме
Syndicate content