Simeon's blog

Фудбалски натпревар Словенија Македонија

фудбал Словенија-Македонија 
 
Македонија во првото коло со победа против Летонија (3-1), а додека Словенија со Израел(во Хаифа) одигра реми (1-1)
 
 
почеток на средбата 20:45 Љубљана,Словенија
 
предвидување за гол шанси објавени скоро два сата пред натпреварот  во 19 и 10
 
подинамична игра со пресврти по 21

Геомагнетна бура од умерена втора категорија

Атанасоски на работно место пред компјутерСоларна Бура денес и утре во својот максимален интензитет!
Во почеток на 90-те кога се промовираше ведската астрологија во Македонија, меѓу другото се наметна прашањето: Дали да се прифати како наука ,па во емисија на македонска телевизија, се обидував да го истакнам мислењето дека соларните експлозии ,соларниот ветер зависат од астрономско астролошки пос

Предвидено со дадени денови ескалација на Блискиот Исток

Предвиден настан - астрологија!знаме на Израелската држава
 
100 терористички цели погодени во Газа(извор израелски сили) е вест која се очекуваше ,па и се предвидуваше!

91-ви Оскар за 2019

91st Academy Awards
датум 24 фебруари 2019
Долби театар ,Холивуд ,ЛА,Калифорнија
 

оскар на златна основа за 2019 година со зелени букви десно натпис

Подсетување на кандидатите Иванов и Пендаровски

глигоров мала слика црно белаВовед во председателски избори 2019 и потсетување на хороскопските кандидати во 2014 .Доколку има интерес ќе се направи астролошка анализа за овој важен политички настан.

Астро Најавениот земјотрес предвиден до ден магнитуда 6.6 рихтер

мапа околу Ару, Индонезија со натпис предвиден силен земјотрес ведска астрологијаАРУ-
острови регион
,Индонезија 6.6 рихтер
 

Беше најавенпо за 20 јануари лизгање на земјиште и патни несреќи

астро инфо : По даденото предвидување на почетокот на годинава, за патни несреќи лизгање на земјиште.
слика со автобус после судар со друг автобус
 
На најмалку три локации во светот се јавува за лизгање на земјиште ,кое довело до проблеми на локалната инфраструктура и на жителите во локалните места.

Трите астро предвидувања коректни Тереза Меј,земјотрес тероризам

мундана астрологија светлина 2019Мундана астрологија јануари 2019 предвидено
 
Предвидувањето е трослојно односно дадени се три предвидувања во едно!
 
-првото за силен земјотрес од преку 6.5 степени 
-второ проблеми на Тереза Меј
-трето можна терористичка закана
 
доказ д
Syndicate content