уште една авионска несреќа

Уште една авионска несреќа во деновите кои беа неповолни за воздушниот сообраќај. 

Вашингтон, 13 февруари -веб порталите јавуваат за авионска несреќа во Бафало(држава Њујорк),при што погинале сите 44 патници и 4членови на екипажот.Се јавува и за можна една жртва на местото на падот .

 

http://edition.cnn.com/2009/US/02/13/plane.crash.new.york/index.html