Авионски несреќи

Во наредниве 3-4 дена беше дадено предвидување за сообраќајни несреќи,но и за можен авионски пад.Локацијата е најтешкиот елемент во астрологијата и зависи од голем број на условености или фактори како од материјална така и од спиритуална природа.Се советува во наредниве денови од 26 до 30 да ја проверите опрематра,автомобилот, и сл.Бидејќи овие денови дејствуваат и на емотивно-здравствено поле,можни оцилации кај постарите лица и кај нестабилните врски.

 

внимателно околу 3ноември

2 до 4ноември 2009 се неповолни денови и ќе се забележи ова влијание преку ударните телевизиски вести.Тероризам,судар на превозни средства ,хаварија,земјотрес преку 6,4 по рихтер се предвидуваат.Сепак ова е нецелосно предвидување бидејќи не е дадена локацијата на настанот,недоволно време за овие сложени математички пресметки.Се советува да се избегнуваат гужви во сообраќај од 2 до 4 пред се во утринските од 6до9сатот,12до14,и по 17:30 до 19:30.Кај хороскопските знаци следат радикални пресвртни состојби,а во зависност од наталната карта.

 

vedska astrologija od vedik pro