Астрологија

Forum Topics Posts Last post
Место за објава на семинари предавања и обуки на веб страната АС Ведик.
Објава на семинари по ведска астрологија во почетно ниво основен систем Парашара.
Одговори,предлози,мислења на тема Што е ведска астро логија?Поделба на Џотишот,што е поле,куќа,знак,накша тра.
Лекции по астрологија кои се вовед во студирање на ведската астрологија позната како Џотиш
0 0 n/a
приказни во астрологијата кои помагаат да се разберевлијанието на планетите и хороскопот во животот
5 5 6 years 42 weeks ago
by Simeon
TopicRepliessort iconCreatedLast reply
Prikazna za sade sati na planetata Saturn 3 del 0 6 years 44 weeks ago
by Simeon
n/a
Сонце заштитникот на Македонија 1 8 years 43 weeks ago
by Simeon
6 years 41 weeks ago
by Anonymous
Цунамито во Индонезија земјотрес и авионски несреќи предвидено 0 4 years 33 weeks ago
by Simeon
n/a
Prikazna za sade sati na planetata Saturn 1 del 0 6 years 44 weeks ago
by Simeon
n/a
Наскоро астрологија 2011 0 7 years 25 weeks ago
by Simeon
n/a
Затемнување 21декември2010 0 7 years 27 weeks ago
by Simeon
n/a
Потврда за 6.5 рихтер 0 8 years 5 weeks ago
by Simeon
n/a
Маријан Стојановски 0 8 years 24 weeks ago
by Simeon
n/a
двомесечен хороскоп јануари фебруари 2010 0 8 years 25 weeks ago
by Simeon
n/a
предвиден пожарот во Кина 0 8 years 27 weeks ago
by Simeon
n/a
Изработка на комплетна натална карта 0 8 years 37 weeks ago
by Simeon
n/a
Џотиш ведска астрологија 0 8 years 44 weeks ago
by Simeon
n/a
Прашна Марга момент на поставено прашање 0 8 years 45 weeks ago
by Simeon
n/a
Децата родени од 17 август до 17септември 2009 0 8 years 45 weeks ago
by Simeon
n/a
Предвидување за проблеми во воздушниот сообраќај 0 9 years 22 weeks ago
by Simeon
n/a
Македонска Астрологија 0 9 years 27 weeks ago
by Simeon
n/a
Џотиш семинар 2013 0 4 years 49 weeks ago
by Simeon
n/a
Svet u 2010 0 8 years 23 weeks ago
by Simeon
n/a
Популарни лица 1 8 years 24 weeks ago
by Simeon
8 years 24 weeks ago
by Anonymous
Хороскоп за 2011 0 7 years 33 weeks ago
by Simeon
n/a
двомесечен хороскоп јули август 2010 0 7 years 52 weeks ago
by Simeon
n/a
Науката и Астрологијата 0 8 years 23 weeks ago
by Simeon
n/a
Дали астрологијата е наука? 0 8 years 30 weeks ago
by vedik
n/a
Ребека Јанковска 0 8 years 35 weeks ago
by Simeon
n/a
Силен земјотрес во индонезија предвидување 0 9 years 19 weeks ago
by Simeon
n/a
Syndicate content