Бројката 5 кај добитничката на 758 милиони долари, Месечина Девица ,Сонце во Овен

Бројката 5 кај милионерката
Наградата во вистински раце!
бројката пет присатни и на слика милионерката Мејвис со 4 жени
Мејвис Л. Ванцзик (53) мултимилионер 
од градот Чикопи ,Масачусетс
Powerball 2017
премија 758 милиони долари
 
Анализа повеќе од забавен карактер и првични информации за детален пристап приметете ја бројката 5 и во првите слика (5 жени):
 
Сонце во Овен
Месечина во Девица
 
Вредна,посветена,директна, извршител одговорна и добар пријател
Ова се астро карактеристиките на новата американска милионерка 
Мејвис Wanczyk, жената која освои 758$  милиони , САД  во играта Powerball, најголемата индивидуална награда во историјата на лотарија во САД.
Да внимава:Заради аспектот 1-8 поле(земја-огон)постои доза на наивност, па треба да се види,како истото ќе и се одрази околу 9 месец од нејзината добивка ,аналогно на времето поврзано со соларната еклипса-времето кога стана славна.Можно е тогаш март до мај 2018 ,да претрпи штета доколку направи погрешна одлука,во избор на лицата(адвокати,застапници,советници) кои ќе и помогнат овој „материјален шок“ полесно да го надмине.Не се знае нејзиниот подзнак па не може да се даваат сериозни предикции ,но генерално Мејвис заслужено треба да ја прими наградата доколку се има во предвид дека има „добра“ спиритуална карма, а пред се силните планетни позиции на сонцето венера и марс во наталот .   
 
 
САД актуелни и со милионерката на Повербал која доби 758 милиони долари ,доколку се точни објавените податоци родена со сонце во знакот на Овен,а нејзинината месечина е во Девица(Канија).
Неколку планети се со природна сила
 
Сонцето егзалтирано
Венера е во своето седиште во Бик
Сатурн во Водолија (мулатрикона) исклучително силен
Марс Јупитер паривартана јога
 
Нејзината оставка на работа скоро сите портали ја коментираа, а малкумина дополнија дека една ваква премија , скоро е невозможно лицето да се задржи на старото работно место од повеќе причини...наглата популарност,потребна ќе и биде заштита и обезбедување ,лица кои ќе и бараат донации и нешто да и продаваат,ќе сакаат да и бараат позајмици,да ја тужат за ситница итн.Еве на пример на прашањето: „Дали мисли да купи нов автомобил?“ Мејвис одговара дека веќе купила нова кола -но сега ќе го исплати целосно ,но позадината на ова припремено прашање, можна е „тивка“ реклама на фирмата која ја продала колата но и на моделот на колата ,за да преку неа односно нејзината слава добијат беслатна реклама, дека имаат милионер за клиент итн.
 
Сонцето,меркур и јупитер во 8 поле од месечина покажуваа насока за нејзината среќа,но и опоменуваат да се припази на љубовно поле од млади лица родени на исток од нејзиното родно место или живеалиште.Не треба да им верува ,посебно поврзано со финансии и инвестиции!
Нема да ги заборави пријателите и лицата кои и помогнале во животот ,така да може да се рече дека наградата „оди“ кај лице кое ќе знае да сподели со своите блиски.Сепак дел од нејзините познаници ќе се изненадат од нејзината директност и упорност својствено на овенот.
 
Еве зашто 5 носи понекојпат среќа во астрологијата
 
астро брифинг:
бројката 5 повторно најмалку трипати застапена
од сонцето во овен транзитот е во Лав 5 поле
од марс во риби транзитот е 5 поле во рак
од меркур во овен транзит е во 5 во лав
од месечина транзитот е над нејзина натална месечина(кое е трикона 1,5,9 поле)
 
соларната еклипса која е од пресудно -доминантно влијание во 5 поле од нејзиното сонце во овен
 
 
Околу бројките:
 
со денот Среда владее Меркур(Буда во ведска астрологија)или број 4 ,кој е поврзан со Близнаците и Девицата инаку Девицата нејзиниот месечев знак е 6 знак првата бројка од премијата
 
родена во четврток или број 5 -добивката е во среда ,а првото интервју -нејзината слава во светот е во четврток број 5
 
 
бројот 5 е спомнат најмалку на пет места:
 
-билетот го купила на една бензинска пумпа во градот Chicopee, 145 километри западно од Бостон.(трета бројка е 5)
-лотарија Powerball средата вечерта најголема индивидуална награда во историјата на САД: 758,7 милиони САД $.(втора бројка е 5)
-се спомнува секаде дека е 53 години(прва е бројка 5)
23 август 2017 е 235 ден од годината (повторно трета бројка 5 и 2+3=5)
 
- 23=2+3=5
времето на уплата 2:30 (пм) -2+3=5
 
Сопственикот на бензиската станица каде Wanczyk го купи билет, Боб Bolduc, со изјава дека ќе донира 50.000 $ за локалните детски добротворни цели. повторно бројката 5
 
 
Среќни броеви: 6, 7, 16, 23, 26 и 4.
 
вкупниот збир 82 = 2 x 41 = 2X5 или 2 по 5 завршна бројка 1 
 
кога некој е прв најчесто е поврзано со овен првиот зодијачки знак па аналогно збирната бројка е поклопена со нејзиниот знак
 
 
На среќа и зедов наградата и даде на прес-конференцијата во четвртокот попладне.
"Првото нешто што го правам е само да седнат и да се релаксираат", рече Wanczyk, додека користеше мастика за џвакање.
син седнат и позната мајка милионер Мејвис стои
Нејзино семејство 
сопруг настрадува пред една година
мајка Марша 25/5/1946 (повторно збирот е 5)
31-години ќерка
26-години син
има и очув и две сестри
разведена од сопруг Вилијам Ванцзик(Wanczyk)(55г.-повторно две 5)во 2012(5 2+0+1+2) 
сопругот Вилијам убиен,на 6 ноември 2016 околу 21:38(повторно 5), кога седел во засолниште за автобуси во Амхерст, Масачусетс,а во него влетал со полна брзина камион(пикап)без запалени светла 
-сопругот Вилијам на 2/6/1986 година се приклучил на Одделот за противпожарна заштита  година (повторно 5)
-сопругот се пензионирал по повреда(со црево) на 18/5/1989(повторно збирно 5)
 
 
Се сели во Спрингфилд, кога таа имала 14 години(повторно бројка 5 1+4)
Сега живее во Chicopee