Холандскиот премиер Марк Руте

Холандскиот премиер Марк Руте се покажа пред дамите откако со џогер во рака,вредно го чистеше подот по истуреното кафе и моментално е главна вест на порталите заради вредниот гест.Неговиот сончев знак е Водолија(Кумбха) додека месечевиот знак е на границата Риби-Овен. Оттука неговиот либерален и хуман пристап ,коинцидира со знакот на Водолија кој најчесто е во служба на својата околина и не му е проблем да зачисти позади себе, барем јавно.Годинава треба да се види дали првата недела од октомври(околу 7-8 октомври 2018) ,ќе одговори подготвено на политичкиот предизвик во својата земја.Џогер во рацете на Холандскиот премиер Марк Руте