Евровизија 2016 Копенхаген

Евровизија 2016 14 мај 2016 Копенхаген

Планетен распоред на евросонг 2016 доминантни планетни вибрации. 

12,8,7 по 3 пати застапени месечини 1,4,6,8,9,11,12 нема само Лав (Чандра), 

марс(Куџа) девица и лав

меркур(Буда) терезија и јарец,риба

интересно нема меркур во водолија

венера(Шукра) доминантно поставена во терезија и стрелец 

сатурн(Шани) риби,водолија и скорпија

Раху 7 терезија нагласено

табела со планетите на учесниците во Евровизија 2016 во Копенхаген

 

 

tabela planeti 2016 evrovizija