Едвард Сноуден предвидувани настани

Сноуден повторно во фокусот на интересот на светската јавност.Доколку некој го пратеше предвидувањето за него и Ана Чапман и Асанж ,објавени на овој сајт пред 3-4месеци ќе се подготвеше за анализа на настаните поврзани со шпионската афера  и немаше да биде изненаден за информациите за прислушување во Франција и Германија кои се топ вести деновиве.

цитирам:

„Истото се случува и во наталната карта на Сноуден,па и во сопственикот на непрофитабилната меѓународна организација Викиликс-Асанж.Тоа значи дека новинарите да ги подготват своите тастатури и да пукнат со прстите,бидејќи ги очекуваат топ вести во август- октомври,а период за издвојување е од 3 до 7 октомври и после 20 октомври“ 

Оваа информација како предвидување се покажа како коректна, а истата беше производ на брза астролошка анализа преку ведскиот астролошки концепт.Овие денови во октомври беа посебно истакнати,а предвидувањето следеше како резултанта на деновите околу лунарното помрачување и неповолната натална карта на Сноуден.Истото настапи со својата сила и донесе за кого негативни ,а за кого позитивни промени.Моментално на удар е америчката служба НСА.Едвард Сноуден хороскопски знак Близнаци Терезија предвидени настани

Во првиот предвидуван период од 2-7 октомври 2013 светските медии јавуваа за стравот на адвокатот на Едвард Сноуден

цитирам од веб околу 7октомври 2013: 

„Анатолиј Кучерена Рускиот адвокат на Едвард Сноуден е изјавил дека Сноуден живее на тајна локација ,во страв дека наскоро ќе следува враќање назад (се мисли на САД) од страна на американските проведувачи на меѓународните закони.Life News ги објави видео записите од неговото интервју  објави видео извадоци од интервјуто со Кремљ-додека Kucherena , одбил да даде потврда дека Сноуден живее во Москва.“

моето предвидување беше:

Но извесно е дека за оваа тројка(Чепман,Сноуден,Асанж ) ќе бидат во некаков вид на страв или изолација заради информациите кои ги поврзуваат со случувањата во есенскиот период.“

...и во вториот предвидуван период околу 20 октомври 2013,светските медиуми како топ вести ги најавија прислушкувањата во Франција и Германија,а посебно сомневањето е за прислушување на  канцеларката Меркел.Се разбира Сноуден повторно е во фокусот.

 

 

AttachmentSize
edward-snowden-bliznaci-mirhuna-terezija-thula.jpg85.7 KB
edward-snowden-lk.jpg46.79 KB

Comments

едвард сноуден прислушување прашања кои се наметнуваат

АмерикАНскиоТ политичар Чејни за Едвард Сноуден изјави дека е кинески шпиун.Следи зачуденост на европските политичари,а на чело со молкот на американскиот председател Обама...Дали знаел за прислушкувањето?,доколку знаел Што превзел односно не превзел како безбедносна и економска активност(мерка) за граѓаните на САД.Денес безбедносните служби во светот ги бекапираат сите информации,посебно најмоќните земји Англија,Кина,русија,САД итн.,па зачудува воопшто да се коментира на темата прислушување.Коректно прашање е во какви околности или правни потреби,се отвараат бекапираните податоци(прислушнување) и дали постои алгоритам кој истите податоци ги филтрира,од безбедоносен односно економски приоритет.Најчесто берзанските индекси(промени) на по извесно време покажуваат кој профитирал од таквите информации.Останува „да виси“ прашањето: Дали истражувачките текстови на новинарите и аналитичарите, посебно оние кои се користат со предвидувачки методи како што е објавениот текст со предвидување за Сноуден на овој сајт,минимално допринесуваат овие предвидувања да променат насока односно време на објавување.„Стравот го чува лозјето“ може да донесе голема штета на средната класа во САД и останатите членки на „орото“ Г7 + (Русија,итн).Тоа подразбира централизирана политичка активност водена од малкумина во Светот.Одговорот на ова во филмот „Матрикс“, беше дека револуцијата ја започнуваат блогерите!Внимавајте и овој текст се бекапира и се следи Вашата ИП адреса,може да делува како Нова 3Д Попарт култура или по некое време,политички изборен слоган.Сепак,светот останува на храбрите и кои се заштитени од Вишите сили!Тие ќе донесат мир на ПлАНетаТА Земја.