Ведска астрологија-Џотиш со Симеон Атанасоски познат Mакедонски астролог.Vedska astrologija Jyotish so Simeon Atanasoski

Хакерски напад предвидуван пред 5 месеци

Предвиден хакерски напад!

Меѓународен ден на астрологијата

Меѓународниот ден на астрологијата
20-21 март 
Меѓународниот ден Астрологија  по предлог на АФАН(Американска федерација на Астролози) за прв пат беше иницирана во 1993 година.Поминот на Сонцето во тропскиот дел од Овен се случува приближно на 20 или 21 март секоја година.

Неповолна недела за сообраќај возете внимателно

Нареднава недела од утре 10 март 2017 па до 16 март 2017 се неповолни денови за секаков вид на сообраќај.Посебно неповолен е периодот 11 кон 13 март заради влијанието на полната месечина , која е во спрег со сложена астрономска планетна статика.

Предвидена авионска несреќа во САД за 28 фебруари 2017

Авионска несреќа во САД беше предвидена до ден.
 
Оваа воздухопловна  несреќа се случила на 28 фебруари 2017 во 16:41 по локално време(Риверсајд ,а 1:41 наутро по време во Македонија).
Предвидувањето за оваа авионска несреќа е дадено јавно во медиумите, како видео запис ,а потенциран е периодот околу 28 фебруари 2017 за авионски несреќа во САД .

Номинации за филмската награда Оскар за 2017

оскар статуетка во црна силуета со текст за 2017Оскар за 2017
 
датум настанот:
Холивуд филмска награда за подвижни слики (АМПАС)
89 ти пат ноќта на доделување на Оскарите
закажано за 26 Февруари 2017 , Долби театарот 
Лос Анџелес ,
 
-24 јануари 2017 година марсов ден, во 5:18 часот с

Предвидувана Авионска несреќа објавено на ТВ

Предвидена авионска несреќа јавно објавена на ТВ почеток на јануари 2017.

Златните Глобуси за 2017

Златни глобуси 2017
Листа на добитници
 
Најдобар филм споредна
Mahershala Ali, Moonlight
Jeff Bridges, Hell or High Water
Simon Helberg, Florence Foster Jenkins
Dev Patel, Lion
победник: Aaron Taylor-Johnson, Nocturnal Animals
 
 
Најдобар актер во ТВ серија (драма)
Rami Malek, Mr Robot
Bob Odenkirk, Better Call Saul
Matthe

Новогодишна честитка за 2017

Свесност и мир во вас за 2017!

За сите љубители на Ведската астрологија од мое име и моето семејство, Нека 2017 им донесе мир ,божја поврзаност и свесност!

честитка за нова 2017 година мир и благосостојба

Дваесет успешни предвидувања дадени пред една година за Македонија и светот

2016 привршува и време да се реобјават предвидувањата,кои ги објавив и јавно на Тв ги презентирав, пред скоро една година.Овие предвидувања имаат за цел да направат јасна разлика , кон што треба да се стреми астрологијата и во каква функција е за човештовото. Јас често пати повторувам „ Само доколку се знае иднината истата може да се промени , менувајќи се самите себе си “. Лицето кое добива знаење како да ги осветли сите 5 сетила , стреми на патот кон благосостојба и среќа.

Syndicate content