Ведска астрологија-Џотиш со Симеон Атанасоски познат Mакедонски астролог.Vedska astrologija Jyotish so Simeon Atanasoski

Хороскоп за 2009

Порачајте хороскоп за Вашиот зодијачки знак за 2009 година.Што ве очекува на љубовно деловно или здравствено поле ,ќе добиете одговор од Симеон Атанасоски а со помош на Индиската астрологија позната како Џотиш. Напишете мeил на simeon@asvedic.com и одберете едно од понудените опции.

сопствен блог

отворете си сопствен блог

Редизајн на АС-Ведик

Моментално е во припрема новиот изглед и содржини на аsvedic.com посетете не после 17 часот. Ви благодариме,

Syndicate content