Ведска астрологија-Џотиш со Симеон Атанасоски познат Mакедонски астролог.Vedska astrologija Jyotish so Simeon Atanasoski

Очекуван силен земјотрес со магнитуда околу 7 рихтер

црвен триаголник со опасност знак земјотрес и извичникЧиле утринава е погоден од 2 силни земјотреси од кој посилниот е со магнитуда од 6.8 степени по Рихтеровата скала.Епицентарот е во близина на чилеанскиот крајбрежен град Кокимбо-извор на веста (УСГС) Геолошкиот институт на САД.Првиот земјотрес бил со епицентар на околу100 километри североисточно од Кокимбо, на длабочина од 12 километри, а вториот на

Авионската несреќа на Ербасот 321 се потврдува дека е терористички акт

Ербасовиот 321 Метроџет црно бела во профилТоп вестите во светот фокусот е големата авионската несреќа (Аирбас А321) на руската компанија Метроџет во Египет.Моето предвидување за силен земјотрес ,авионска несреќа но и за терористички акт кој ќе ја преокупира светската јавност се покажаа во целост прецизни.

цитирам предвидување објавено на 18 октомври 2015:

Земјотрес ја погоди Јужна Азија од 7.5 степени по рихтер предвидувано

Земјотрес од 7.5 степени спрема рихтер во Азија.Последната моја објава со предвидување и дадениот период за внимателност за жал се покажа како прецизна.Неделава што изминува беше соопштено да се припази во сообраќај и да граѓаните внимаваат во движење во сообраќај.Покрај ова предупредување беше дадено и предвидување за силен земјотрес кој се очекува околу 25 октомври 2015.Моментално „брејк“ новостите на новинските и интернет портали е земјотресот со јачина од 7.5 степени (Рихтер) што денеска 26 октомври 2015(понеделник) ,ја стресе Ј

Предвидување за 2 политички реконструкции на владата во една година

киро глигоров црно бела Атентатот на Киро Глигоров 1995-2015 дваесет години потоа

Катица Јанева прв специјален јавен обвинител

Катица Јанева
09 фебруари 1965
/податок од јавните гласила/
 
Триото Сонце,Меркур венера во Јарец дава упорна,конзервативна,комбинација на спорост и брзина на одлуки, лојална на своите уверувања.

Џанмаштами-појава на Кришна

Кришна Џанмаштами

Кришна се родил 18 или 21 јули 3228 година пне , а заминува од овој свет 3102 г пне.

Соларен годишен хороскоп или Таџика Систем Иташала Јога

 
Tajika систем -Таџика систем-Годишен хороскоп
 
Ithasala Јога -Иташала Јога 
 
Се употребува при изработка на годишен хороскоп.Оваа јога е во групата на поволни планетни конфигурации и донесува поволни односно неповолни резултати,а во зависност од планетните степени,забрзувања,аспекти и позиционирања.Се пресметуваат сите основни 7 планети без кармичките јазли ,односно северниот и јужниот 
 
месечев ја

Недела на можна авионска несреќа сообраќајни несреќи

Неделава што предстои небесната статика повторно е високо осетлива и доведува до сериозни проблеми на мундан план.Ова е спомнато при крај на 2014 ,а тоа подразбира дека периодов што предстои е со сериозни патни несреќи ,можна авионска несреќа околу 18 мај 2015 и истовремено земјотрес во овој период со магнитуда преку 6.5 рихтерови степени.Моментално е раздвижена тектоника во Азија,па ризикот од земјотрес(несреќа) на потегот Индија-Кина-Јапан е зголемена.

Syndicate content