Ведска астрологија-Џотиш со Симеон Атанасоски познат Mакедонски астролог.Vedska astrologija Jyotish so Simeon Atanasoski

Астрологија неповолни денови во светот

Наредниот период од 7до 13, а посебно околу 9 фебруари 2009 е неповолен и донесува сериозни проблеми во сообраќајот како земен ,така и воздушен и воден.Во зависност од личната наталната карта периодот е неповолен за патување па се советува внимателност за сите кои с во сообраќајот.Но ,за некои Ваквите денови се пресвртни и донесуваат голем успех,а се во зависност од наталниот хороскоп.

АСВЕДИК хороскоп астрологија

АС –прв,почетен http://dictionary.reference.com/browse/as

 

ВЕДИК- коренот е од зборот Веда(санскрит) што се употребува во поширок контекс и е поврзан со секаков вид на ЗНАЕЊЕ.При тоа се мисли на изворот и крајот на севкупното знаење.Ведик подразбира знаење во астрологијата(Џотиш) ,астрономија,архитектурата(Васту Шастра), медицината(Ајурведа),политиката ,музиката,духовноста(религијата)....

Уште една потврда за 2 авионски падови

Уште една потврда за 2 воздухопловни несреќи кои се случија рано наутро 2:15 минути во Северен Ирак.Ова е трета несреќа за кусо време,а Симеон Атанасоски даде предвидување ,за периодот од периодот од 25 до 30 јануари 2009 како неповолен во воздушниот собраќај .

предвидена авионската несреќа на Федекс во Тексас

Предвидена авионска несреќа .

На 25јануари беше дадено предвидување за авионска несреќа ,а за периодот од 25 до 30 јануари 2009.Во моментов,истата е потврдена со веста за паѓање на авион на ФЕДЕКС во Лубок Тексас.Предвидувањето беше објавено и на форумот линк

извор на веста ЦНН

http://i2.cdn.turner.com/cnn/2009/US/01/27/fedex.crash/art.plane.fedex.k...

хороскоп дневен хороскоп неделен хороскоп годишен хороскоп

Како до успех во 2017 Повелете да нарачате изработка на годишна натална карта од Симеон Атанасоски за 2017 изработена по индиска метода.Добивате одговор и насоки на прашања поврзани со Вашата личност и со моменталните Ваши преокупации.

Хороскоп за родени од 14мај до 14јуни

Вришаба-Бик 14.5-14.6 Вашиот хороскопски знак по Индиска астрологија западен индиски

април 13, - мај 14 Овен Меша

мај 14, - јун 14 Бик Вришаба

јун 14, - јул 16 Близнаци Митхуна

јул 16, - август16 Рак Карка

Август 16, - септември16 Лав Симба

септември 16, - октомври16 Девица Канија

Хороскоп за 2009

Порачајте хороскоп за Вашиот зодијачки знак за 2009 година.Што ве очекува на љубовно деловно или здравствено поле ,ќе добиете одговор од Симеон Атанасоски а со помош на Индиската астрологија позната како Џотиш. Напишете мeил на simeon@asvedic.com и одберете едно од понудените опции.

сопствен блог

отворете си сопствен блог

Редизајн на АС-Ведик

Моментално е во припрема новиот изглед и содржини на аsvedic.com посетете не после 17 часот. Ви благодариме,

Syndicate content